Om Ekgren & Folke

ekgren och folkeEkgren & Folke är en reklamstudio med inriktning på fotografi, retusch, avancerad bildmanipulation, prepress, form och original. Vi jobbar direkt mot kund och som underleverantör till reklambyrårer.

Vi eftersträvar nära och goda relationer med våra kunder. Vi vill att ni skall känna er välkomna och hemma hos oss. Vår strävan är att Ekgren & Folke skall upplevas som okomplicerade att arbeta med och att vi levererar mervärden.

Vi bedriver vår verksamhet i en före detta biograflokal på Råsundavägen i Solna, med fotostudion belägen i den gamla biosalongen och ateljén en halv trappa upp. Hos oss kan du få idé, foto, retusch och grafisk formgivning under ett och samma tak.

Tillsammans med oss sitter också EYE SEE mediaproduktion som arbetar med videoproduktioner och rörlig media. Vi samarbetar gärna när du t.ex. vill förgylla ditt införsäljningsmaterial med en presentationsvideo, dokumentera ett event eller behöver rörlig bild till din hemsida. Vi har även gjort fullskaliga reklamfilmer tillsammans.

Vi samarbetar även nära Ett ankare, där Elin och Frida jobbar som stylister och inredare. Frida är dessutom utbildad dekoratör och Elin är även diplomerad Make Up Artist. De gör allt från att fixa rekvisita, hitta locations, anlita modeller och styla/sminka under fotograferingar till att bygga upp hela varuhus och pressvisningar. Tillsammans bygger vi magiska miljöer för din bild.

I samarbete med Ett ankare, har vi också tagit fram ett eget statistregister, som vi uppdaterar årligen, därför att vi vet att våra kunder ofta vill ha en ”vanlig människa” istället för en professionell modell. I vårt register finns både seniorer som hela barnfamiljer att tillgå.

Välkommen till oss!